Naša kompanija, IAA, Inc sa ponosom nudi visoko kvalitetnu identifikacionu karticu za stalne klijente, korporacije, privatna preduzeća, bolnice, medicinske ustanove, nepokretnu imovinu, građevinske kompanije, škole i fakultete, različite organizacije, uvjerenja za radnike hitne pomoći i još mnogo toga! Drugi proizvod koji nudi naša kompanija, to je potsetnica koja je štampana na tankom plastičnom materijalu izrađena u boji, sa Vašom ličnom i korporativnom informacijom.

IAA, Inc. se specijalizovala na dizajniranju i izradi visoko kvalitetnih ličnih kartica za identifikaciju ličnosti sa fotografijom, koristeći najnovije tehnologije, takve kao što su hologrami, bar kodovi, magnetne trake, SIM kartice na imitaciji plastičnih kartica. Mi pružamo našim klijentima sve proizvode po najpovoljnijim i najpristupačnijim cijenama.

Nakon određivanja dizajna kartice, ličnih fotografija i informacija, naše kartice za identifikaciju ličnosti sa fotografijom dostavljaju se klijentu u roku od jednog do tri radna dana.

Vaša kartica za identifikaciju ličnosti sa fotografijom biće poslata sa matičnim logotipom Vaše kompanije, bez dodatnog plaćanja.

Cijene:

Cijenа kartice za identifikaciju ličnosti kreće se od $ 30 po kartici.

  • 3 -10 kartica - $ 25 za svaku karticu
  • 10-50 kartica - $ 20 za svaku karticu
  • 50 - 100 kartica - $15 za svaku karticu
  • Preko 100 kom. - $ 11.50 za svaku karticu

Novi dizajnt posjetnice – vizit karte.

  • minimalna narudžbina 50 komada po cijeni od $ 1,50 za jednu posjetnicu
  • 100 - 500 posjetnica - $1.00 po komadu
  • 500 - 1000 posjetnica - $ 0.80 po komadu

Nijesu potrebna dodatna plaćanja, izuzev posebnih Foto ID kartica sa dizajnom koji se može kreirati po Vašem zahtjevu. Specijalna cijena dizajna iznosi $ 30 američkih.

Velike ili male organizacije ili privatni klijenti... Naša kompanija će sa zadovoljstvom napraviti kartice za identifikaciju ličnosti.

Možete da personalizujete karticu za identifikaciju ličnosti, stavljanjem Vašeg ličnog logotipa.

Prilikom dodavanja novih saradnika, nakon što smo odštampali kartice za identifikaciju ličnosti po Vašoj prvoj narudžbini, dovoljno je da nam pošaljete fotografije i informacije o Vašim novim saradnicima ili članovima. Napravićemo kartice za identifikaciju ličnosti u roku od dva ili tri dana i poslati Vam. Ako Vam je to hitno potrebno, možemo ih odštampati za Vas i brže, ako to bude moguće.

MOLIMO VAS, OBRATITE PAŽNJU: Sve narudžbine se provjeravaju u pogledu vjerodostojnosti, radi dobijanja dozvole za narudžbinu. Mi ćemo provjeriti identitet ličnosti preko koje je poslata narudžbina i postojanje agencije ili kompanije koja je poslala narudžbinu.

Sve narudžbine se provjeravaju u pogledu vjerodostojnosti, radi dobijanja dozvole za narudžbinu. Mi ćemo provjeriti identitet ličnosti preko koje je poslata narudžbina i postojanje agencije ili kompanije koja je poslala narudžbinu.

Povežite se sa nama:

Tel: (718)648-9814

Fax: (718)332-5721

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Drugu adresu:

IAA, INC. 2815 FORD STREET BROOKLYN NEW YORK 11235